Hannover, Paris, Cannes, Nice, Monaco, Venedig...

Osorterat / Permalink / 8
Nu befinner vi oss i Venedig, halvvägs in i vår resa i Europa.

Lite (oredigerade) bilder från resan hittils. Ignorera smutsen på bilderna, jag får som sagt inte bort det just nu eftersom det är inne i kameran, den ska rengöras rejält när vi är tillbaka i Sverige!
Påväg upp i Eiffeltornet... PUST!


Jag vill ha sånna här stolar, har sett de lite överallt, dessa stod några hundra meter upp i Eiffeltornet. Någon som vet vart de går att köpa?
Vi hade en likadan bil efter oss i säkert tio mil när vi körde in i Italien. Vi hittade en kompis och han också, bilen är ju trots allt inte så vanlig... ^^

Paris den 24 maj 2012

Today / Permalink / 1
Idag skaffade vi faktiskt dagskort på tunnelbanan så vi fick testa på den delen av stan också (helt ärligt så har vi nog båda lite ömma fötter sen gårdagen). Först åkte vi till Sacré Coeur och besteg alla trappor till den (det kändes rejääält i fötterna) och sen vidare runt om i stan.
Vi gick till Louvren igår, men aldrig in - men det var huvudsevärdigheten idag så vi har gått runt på Louvren och sett massa konstverk, speciellt Mona Lisa. :)


Vi gick förbi Gare du Nord och gick då in och kollade på alla tåg. Höghastighetstågen var mest intressanta! De vill jag åka men framförallt köra!Nu är det vila på hotellrummet innan det blir middag på restaurang och försöka fota Eiffeltornet när det är mörkt.
Till top