Fem kilo julkalender

SHOPPING / Permalink / 2
I år tänker jag inte nöja mig med en chokladkalender! Nej - i år blev det The Body Shops Ultimate julkalender på fem kilo!

Tänker lägga upp en bild varje dag på Instagram med vad det var i dagens lucka. Citronsorbe heter jag på Instagram ifall ni är nyfikna!
 
 

Kattshopping

Mjau / Permalink / 0
Igår träffade jag Annie som snart skaffar en egen katt och jag drog med henne in i våra största djurbutiker här i stan - Arken Zoo, Djurkompaniet och ICA Maxi. Jag kom hem med en hel del jag också...
Jag har rabattcheckar från Bozita så använde en igen, Bozita Feline Large torrfoder 400 gram och blötmat för 25 kr prova-på-rabatt.
Blev även tre nya Kitty Boinks, de har ju en förmåga att försvinna... Vet inte hur många vi har som är utspridda över lägenheten.
Djurkompaniet hade ett erbjudande på tre stycken 400 grams påsar från Royal Canin för 99 kr istället för 69 kr/st och jag har varit sugen på att köpa en liten påse bara för att testa Maine Coon så jag slog till! :)
På ICA Maxi blev det Mjau's rädda-tigern-box med deras tetror och så två kattmyntleksaker jag tänkt köpa länge. 25 kr/st! Kostar egentligen 40 kr så litet fynd där! :)
Ordinarie pris på allt är 434 kr tillsammans, nu gick det på 223 kr!
 
 

The perfect jodphur

SHOPPING / Permalink / 2
Nu i höst har jag sprungit runt i mina Kingsland skor som inte alls var vackra den sista tiden, tänk trasiga Converse så förstår ni skicket.
Jag har lääänge tänkt slänga dem men ville inte göra det förrän jag hittade ett bra par att ersätta dem med. R.M. Williams i all ära men jag har lagt ner alldeles för mycket pengar på skor som slits asfort och jag har letat efter ett par jodphurs i en nättare variant att ha till vardags.
De hittade jag på Skopunkten!

Jag klantade mig för två veckor sen när jag köpte dem och bara köpte ett par, de har ju "köp två och få andra paret till halva priset" så just nu har jag tre par hemma och ett par ska tillbaka. Bäst att ha ett par extra eftersom jag kan tänka mig att de slits lite extra när de är mina vardagsskor. Blir ett par att ha på sig när jag cyklar till jobbet och ett par att använda de lediga dagarna. ;D
 
Det var lite svårt att fota dem... Ni kan se varför!
 
Till top