Zoopluspaket nummer fem!

/ Permalink / 1
Detta var femte gången vi beställde från Zooplus. Sjukt snabb leverans!
Jag beställde i tisdagskväll och idag kunde vi hämta det! Paketet skickas från Tyskland. Slå det ni sega svenska webbshoppar!
 
Den här gången blev det mest bara en massa mat.
Två gånger 400 gram Sanabelle Grande. Väldigt stora bitar! Ska ta bild och visa senare.
10 kg Royal Canin Maine Coon som de äter sen tidigare. 2 kg Bozita Large och 48 Gourmet Gold burkar till våra katter och 24 stycken till en väns katt.
Beställde även en Catit Jumbo låda, visar den senare. :)
 
 
Jag är jätteglad över leveransen för jag har läst att många har fått hem burkar som varit trasiga och mat runnit ur paketet men dessa burkar var väl förpackade och kattlådan i skör plast var hel!

Snart kanske?

Renovering / Permalink / 1

Nu har elektrikern varit här och satt upp spotlights, eluttag och kontakter! :)
Snart kanske köket är klart... Som synes på bilden är väggen runt fönstret kvar, det ska kaklas upp till taket samt att fönstret ska få lister runt sig. Det var lite problem med lådan under slasken också som tog i rören men det fixade rörmokaren i morse. Nu är det bara den lilla biten kvar att sätta dit så är allt på plats.
Kaklet var tänkt att bara ha såhär, men det blev en hel del över så då kaklar vi uppåt! :)

 

 

 

Ä L S K A R kaklet! Mumma! Lysknappen är svart även om den ser grå ut, det reflekterar en del från kaklet. Hörnboxen (eluttagen som är i en vinkel) gav huvudbrydd till elektrikern. Han hade aldrig sett svarta sånna men det hade minsann jag och sambon så han fick leta men som tur hittade han en. Nu återstår att se fakturan på vad den kostade... ;)

Zooplus på väg!

/ Permalink / 1
Nu har jag gjort en ny Zooplus beställning. Det var ett bra tag sen senast, tror det var i januari sist.
Beställt Royal Canin maine coon, Bozita large och Sanabelle Grande för att testa. Det sistnämnda testade Amiral lite av när han var yngre.
Beställde även typ 70 Gourmet Gold burkar och en ny låda till katterna som växt ur Modkatsen så nu börjar jakten på nya!
 
Tänkte beställa massa annat som sand och så men det tar jag nästa gång istället. :P Har läst massa bra om Extreme Classic och Cat & Clean så är nyfiken på att testa!
Till top