Plexi

Inredning / Permalink / 1
Jag har ju planerat att ha plexistolar till matbordet men sambon ska ju också få bestämma och han vill helst inte ha sånna så då blir det nog inga. Men jag vill ändå ha en hemma, en plexistol och blev rekommenderad om kopian "Elizabeth" som man kan hitta hos ILVA för mindre än halva priset!
 

T R Ö T T HUSÄGARE

Today, Vårt hus / Permalink / 0
I torsdags satt vi tiiidigt hos mäklaren, tidigt för min del som jobbade till 03:00 samma morgon.
Det hela gick väldigt fort mot vad det brukar göra när banken ska flytta över pengar vid husförsäljning.
Allt är ju ändrat nu, i alla fall hos Swedbank, där mäklarna har fått ta över bankens uppgifter med att skriva på köpebrev och dela faderullan. Men som sagt, det gick fort och på ungefär 45 minuter var vi ute därifrån med nycklarna i handen!
 
 
 
Det kommer dock bli en del springande hos den mäklarfirman snart igen. Nästa vecka kommer förhoppningsvis fotografen och fotar lägenheten och förhoppningsvis blir det visning nästnästa helg.
 
Just nu bor vi i ett gigantiskt flyttkaos. Det är kartonger överallt.
I morgon har vi bokat en lastbil så vi ska köra över första flyttlasset till huset. Sånt som inte ska vara kvar i lägenheten på fotografering och visningar.
 
Jag är supertrött. Supersliten efter två veckors jobb. Jag jobbar 16-03 måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, onsdag och torsdag. Så tekniskt sett jobbar jag varje dag från måndag till fredag veckan därpå eftersom jag alltid jobbar in på ett nytt dygn. Idag har jag mest vilat.
En sväng på Maxi har vi hunnit med. Så underbart att handla massa grönt! Rädisor, sparris, dill, morötter osv. Mumma!
 
 

Det gråa köket har utgått!

INSPIRO / Permalink / 0
Vi har ett Kvik Mano kök i högblankt grått här i lägenheten och vi är så nöjda med det så vi har bestämt att kopiera köket och göra ett likadant i huset så vi var snabbt in på Kvik igår när vi ändå hade vägarna förbi och hörde lite med dem och högblank grå och svart har utgått!
Det var för dålig försäljning på färgerna och det kan jag förstå. Folk är rädda för att ha annat än trä- och vitfärgat kök.
Men som sagt, vi är så nöjda med köket att det förmodligen kommer bli ett Mano ändå, men i vitt.

Här är två bilder jag la upp här i bloggen för något år sen på ett kök som Tina satte in i en lägenhet tidigare. Så fint!
Jag klagar inte, jag älskar vitt men sambon gillar mörkt så det blir i så fall förmodligen vita luckor och skåp och svart kakel och bänkskiva. :)
 


Till top