Bloggtorkaaa

Osorterat / Permalink / 0
Enorm bloggtorka just nu. Men jag jobbar och gör inte så mycket mer än så känns det som.
 
Ikväll jobbade jag över på jobbet för att utbilda en ny tjej. Det var riktigt kul!
Jag har alltid varit bra att ta hand om yngre personer och personer som är nya på ett område. Som till exempel i stallet har jag alltid hjälpt yngre att lära sig om allt.

Tidigare i veckan gick jag en värdinnekurs inom mitt jobb så nu räknas jag som värdinna på mitt jobb och snart även utbildningshandledare. Superkul att få utvecklas!
 
Här i huset händer det inte så mycket just nu. Sambon har börjat spackla väggarna där han rivit ner tapeter och sen slipat noggrant. Så snart ska tapeter upp!
Vår nya hantverkare har även lämnat en offert så snart kan vi nog dra igång renoveringen! Wohoo!
 
Vet inte om jag skrivit om det tidigare, men i vardagsrummet verkar det nu vara bestämt att det kommer bli en ljusljusgrå tapet utan mönster. Jag ogillar mönstrade tapeter på större ytor så jag tror det blir perfekt. Roligare än helvitt också!
 
Nu är det jobb hela helgen, sen jobb i två veckor till och sen semester! :D
 

Bortskämda katter

Mjau / Permalink / 0
Jag vet många som bara har en hylla till sina katter med deras saker. Våra bortskämda katter har ett eget skåp i köket! ^^

Sen är tanken att de ska få en halv garderob när vi renoverat klart, men tills dess får de klara sig på det här utrymmet. ;)
 
 
Fotade även min mammas katter (läs: mina katter som jag inte fick ta med mig när jag flyttade hemifrån) när jag var där för en vecka sen.
 
Teddy som nu är sju år gammal. Fina katt! <3
 
Wille som nu är fyra år. Supersötisen som är bäst på att posa! <3
Till top