Julafton kom tidigt i år!

SHOPPING, Today / Permalink / 0
Dagen började på IKEA med supertråkig frukost för de hade ingen sylt till pannkakorna och sambon stannade hemma med sin onda fot.
Jag kom hem med lite saker ändå, man kan ju typ inte komma ut från IKEA utan något!
 
Gick förbi Cervera på vägen mot bilen och kikade på Le Creuset grytorna och insåg att de hade dem till ett väldigt bra pris. Så det blev ett köp!
Valde en svart rund gryta. Svart för att det matchar vårt kök och den runda formen för att den tilltalar mig mer. 5,3 liter grytan blev det så det får plats med en del. ;)
 
Men jag måste byta ut den här i morgon för den är ju inte helsvart, det är beiga stänk på den här och där... Suuuck! Så går det när man inte går igenom sakerna man köper (vilket jag alltid brukar göra) men nu lät jag butikspersonalen välja ut en gryta...
 
Annars då... Jag är förkyld och vi har fått en helt ny fläkt till köket, nu ska den bara installeras på något sätt - den andra är fastkaklad...
 
 
 

Myspys!

Mjau, Osorterat / Permalink / 0
Ända sen olyckan för en vecka sen när Amiral kraschade in i en glasruta så har han legat tätt, tätt mot oss i sängen. 
Mycket tajtare än vanligt och alltid en tass på mig! 


Igår var sista dagen med Metacam och idag var sista dagen med antibiotikan. 
Stygnen ska sitta kvar i 10-14 dagar och jag funderar lite på om vi ska åka in på fredag när det gått tio dagar efter han blev sydd eller vänta tills nästa måndag... 
Ena såret (tre är sydda) vätskade sig första kvällen, sen dess är det torrt och fint. Men jag blir ändå sådär tänk om det är för tidigt prick på dag tio? 
Inga biverkningar av Metacamen heller som man kan läsa om överallt vilket är mycket skönt! 
Lille plutt! <3 

Söndagslugnet

Today / Permalink / 0
Skönt med ledig söndag! Inga direkta måsten heller. Insåg i morse när jag vaknade att vi inte dragit tillbaka någon klocka så på så sätt fick man sig en extra timme på morgonen också. :)
Vi har storstädat bland kaoset i sovrummet, matsalen och köket. Välbehövligt! Tredje tvätten kör jag i maskinen nu också vilket även det är grymt skönt att kunna göra utan att behöva stressa som tidigare när man behövde boka tvättstugan när vi bodde i lägenhet.
Bäddat rent i sängen och dammsugit nästan överallt, tänk så skönt det känns i själen att ha det rent hemma!
När vi var klara så var det lagom till lunch och jag gjorde Thai panaeng currykyckling så det räckte till lunch och några matlådor. :)

Min plan är att nu när vi har en stor frys att alltid ha några matlådor i frysen så man aldrig ska behöva köpa lunch under arbetsdagen. Nu har jag nio matlådor i frysen och två i kylen och matlådorna tog slut så när vi var på K-rauta nyss så passade jag på att köpa några likadana av den modellen vi har, fast rosa! ^^
 
Till top