Lampfrossa

Inredning, Wishlist / Permalink / 0
Jag köpte mig ju en ljuskrona eller vad man ska säga, det är ju inte en kristallkrona men men. I alla fall så testade jag att hänga upp den här i huset precis innan vi flyttade in men den vägde visst lite mer än vad kroken höll för så den åkte i backen.
Om den nu inte fungerar som jag verkligen hoppas att den ska göra för den är underbar så får det bli en eller två Kartell Gé lampor i transparent över matbordet istället.
 
 
 
Kartell Gé, asfin! Kanske grå eller vit med kromad insida? Mmm, tåls att tänka på!
 
Det är samma skärm som min Kartell Bourgie så de passar ju bra!
Sen har jag tänkt att köpa mig en Kartell Ghost att ha som "kontorsstol", sen beror det ju på hur bekväm den är, i så fall blir det en "slänga-kläderna-på"-stol! ^^ 

Skafferiet tar form

Inredning, Te, Vårt hus / Permalink / 0
 
 
Skafferidörren har blivit en plats för alla teér och söta burkar.
Jag hittade mina söta porslinsburkar från Bruka Design som får stå där och se fina ut. I teburken ligger det Liptons pyramidte "Indian chai", kakburken är tom så jag ska väl baka något och sockerburken är som synes proppfull med strösocker. ;)
 
NK's teburkar ska bli fler också. En till av den lilla varianten har jag köpt på Tradera och den är på väg hem och den större varianten får jag köpa några av när jag är i Stockholm nästa gång. :)
 

Detaljerna du inte tänker på...

Inredning, Vårt hus / Permalink / 0
Eller du kanske är en som gör det?
När du öppnar ett köksskåp eller annat liknande skåp så blir man attackerad av dessa hål som förborrats för att man ska kunna välja höjd på hyllorna i skåpen. Inte så snyggt, eller hur?
 
 
Så har vi IKEA. Kära IKEA som har många bra lösningar på saker och ting i hemmet och som dessutom har ett eget kökssystem man kan sätta ihop till ett nytt kök. Det systemet är precis likadant som många andra kök, stommarna är för det mesta likadana och därför går det mesta att använda även på kök från andra märken.
 
 
Hålen försvinner!
 
 
En liten påse med små plastpluppar. 100 stycken för nio kronor. Små prickar över i:et helt enkelt!
Till top