Sovrummet!

Renovering / Permalink / 3
Här är några bilder jag fotade på sovrummet alldeles nyss.
Det är lite kvar att göra (som alltid!), småpill med färg, lister, gardiner, en sänglampa, garderobsdörrarna ska rätas upp osv.
 
 
 

Måndag, i slutet av januari

Osorterat / Permalink / 0
Ledig idag. Tjoho! Hann med en sväng på stan för att spana in några inredningsbutiker på Bokhållaregatan. Fastnade bland Pols Pottens vackra ljusstakar, TineKs fina porslin och massa annat trevligt. Köpte dock inget, idag var det fönstershopping i stan.

Ute till Tornby, köpte lite kattmat till bra pris, två rosa matskålar (äntligen får man köpa rosa nu när vi har en tjej hemma!) och så lite behövligt på ICA.

Idag har det annars varit en plocka i ordning, städa, fixa, tvätta-dag. Känns bra att få lite ordning på det hela. Allt mer rör sig in i huset från garaget också. Mycket trevligt.
Vi ska tömma garaget snart så vi kan slipa och måla om golvet där, nu är det gammal flagnad färg, säkert från 1968.
 
Sambon överraskade mig här om dagen när jag kom hem från jobbet med att han tapetserat hela rum tre själv! Han är helt fantastisk! <3
Problemet nu är att jag inte kan visa er bilder från rummet alls... Det är bäcksvart där inne! Svart tak, svarta väggar och svart heltäckningsmatta. Duger helsvarta bilder? ;)
 
Star bor in sig mer och mer här. Kaxig och väääldigt orädd tjej!
 
Vad har annars hänt? Hemmakväll hade halva priset på alla köpfilmer i lördags, vi fick ihop en bunt! :)
 
 
 
 

Fullt ös...

Renovering, SHOPPING, Today / Permalink / 3
Jag har varit ledig tisdag-onsdag men det har inte hänt så mycket ändå... Haha.

I tisdags var Annie här som sagt på fika. Mycket trevligt. Fina bilder verkar hon ha fått på katterna också! <3 Efter så körde jag hem henne och åkte en sväng till stan och köpte The Vampire Diaries 3 och fyndade en rosa Bruka Design på Myrorna!
 
Här hemma har vi tapetserat klart i vardagsrummet och nu har vi börjat i rum tre, det som ska bli vårt biorum. Tapeten är jättefin, längtar tills det är klart där! / Vi ha rfått nya sängbord nu, Malm från IKEA. Från början hade vi tänkt köpa Hemnes med två lådor men de har inte funnits i lager på flera veckor och de är ju rätt dyra om man jämför med dessa Malmbyråer som man får två för mindre pris än av en Hemnes!
 
Till top