Projekt framsida

Renovering / Permalink / 2
Senaste dagarna har mannen grävt och grävt på framsidan. Först så har han grävt ner en fiberkabel nu när hela vårt område har installation av fiberbredband - snart har vi TV! :D
Sen så har han stått med ett spett och tagit upp all asfalt som varit gångarna till uppfart och ytterdörr för nu är det dags att stenlägga framsidan.
Han har valt att vänta eftersom vi visste att installationen av fiber skulle ske någon gång i höst men nu är det nergrävt så det är bara att tuta och köra.
En av häggmisplarna som vi har till ena grannen har vi tagit ner nu, resten ska ner i år eller till våren när vi ska byta skiljeväxt, förmodligen till någon form av cypresser.
 
 
Idag har vi satt på dragkroken på min bil igen och hyrt ett släp och kört iväg två högar med asfalt till tippen, säkert runt två ton om inte mer.
Jag tog sågen i egna händer och sågade ner en del av häggmispeln som nu är den som är närmast vårt hus (det var fyra delar av den först, nu är det tre kvar), för den skymmer en del av fönstret in till sovrummet på den sidan av ytterdörren, det ska bli underbart att få in lite mer ljus nu när höstmörkret kommer allt tidigare på dagarna.
Nästa år ska vi ju som sagt plantera andra växter där och de kommer inte alls skymma på samma sätt (och även hålla eventuella katter på rymmen mer på vår sida än att de drar igenom dem till grannens framsida).
 
#1 - - Lina:

Oj vilket projekt och för hand dessutom!

#2 - - Robex Lundgren:

går de bra

Till top