Ute på promenad

Mamma till Mini / Permalink / 2
Äntligen känns det som att vi verkligen börjar komma in i rutiner här hemma! Både Mini börjar lära sig hur vi fungerar och vi hur han fungerar, riktigt skönt faktiskt. :)
Nu känner jag mig inte fast i soffan som jag varit första månaden utan nu går vi ut på promenader nästan varje dag. Är det blåst och regnar i sidleds så är det skönare i soffan helt enkelt. ;)
 
Fick en söt bild på Mini i vagnen när vi var ute för några timmar sen. Han kollar på sin söta vagnmobil skulle jag tro.
 

Sötaste isbjörnen

Mamma till Mini / Permalink / 0
Igår var det BVC besök igen, 350 gram upp på en vecka så nu är Mini 55 cm lång och väger 4018 gram. 
Det är så skönt att han nu hämtar igen vikten efter att jag slutat amma och bara kör ersättning! Han gick ju ner en del när han var en vecka gammal eftersom amningen krånglade så vi blev inlagda på BB två dygn så jag känner mig väldigt lättad nu! 


Världens sötaste idag innan vi skulle ut på promenad! :) 

En bra investering!

Foto, Mamma till Mini, SHOPPING / Permalink / 1
Systemkamera i all ära - men hur ofta orkar man egentligen släpa med den överallt? 
Mannen min köpte en ny kamera till oss tidigare i veckan, en Canon Powershot G16. Jag är SÅ nöjd med den! Den är så ljuskänslig och får bra skärpa direkt och så har den Wifi! Så jag kan skicka över bilder från den direkt till mobilen, så nu kommer bildkvalitén höjas här och på instagram! :) 
Det bästa är ju att den går att få plats med i nästan vilken ficka som helst så jag kan ha med den överallt och kunna fota Mini! :) 


En glad prins tidigare idag, så mycket kärlek! <3 
Till top