Första bussturen till stan

Idag hade jag och mini bestämt träff med Victoria inne i stan så efter en alldeles för vaken natt för min del ringde klockan vid åtta och jag snoozade en kvart med en stirrande bebis på mig, jag riktigt kände hur han stirrade! ^^ 
 
Kom upp, försökte gömma påsarna under ögonen med lite smink men det är svårt även med det mest täckande man hittar i badrumsskåpet. 
 
När man har en bebis tar det alltid längre tid än vad man tror med allt så fick gå det snabbaste jag orkade till bussen. Springa finns inte ens på kartan. Haha! Noll kondis! 
 
Första bussturen med barnvagn och det gick super! Var ensam med barnvagn hela resan till resecentrum. :) 
Vi mötte upp Victoria och vi gick in till stan och gick i några butiker. 
På Kappahl blev det ett par Newbie leggings till växalådan. :) 
 
Vi hamnade sen på Babettes kafferi som jag länge tänkt besöka men alltid glömt så det var kul att det blev av! 
Stort och fullt med folk. Världens äckligaste chailatte (det var chaite med skummad mjölk, bläää!) fick jag med en supergod vaniljbulle. :) 
 
Vi besökte Lilla Bazar som fått in rådjuret från Sebra som jag så gärna vill ha! 
 


Ett besök på Brands for Kids blev det också. Det är ju så sällan jag är på stan utan att behöva rusa hem för att mini är hemma med mannen så då får man passa på! :D Hittade mycket fint men köpte inget. 
 
Köpte årets första glass på Bosses! Marängswiss och citronsorbet. Mums! 
 

Tog bussen hemåt igen och var ensam vagn då också, riktigt skönt! 
Mini har varit superlugn under hela tiden vi var på stan. Drack en flaska ersättning halvsovandes när vi fikade och när han var vaken låg han knäpptyst i vagnen. 
Han har tagit igen sig här hemma nu på kvällen. Öronproppar nån? Haha! 

Mammafika

Mamma till Mini, Today / Permalink / 0
Idag mötte vi upp Ida och Melker och gick hem till Cornelia i vår mammagrupp där vi fikade tillsammans. Fem var vi totalt med varsin bebis. :)
Det är jätteroligt att komma ut hemifrån och fika hemma hos andra och se hur alla barn utvecklas. Alla våra är födda mellan 16 januari och 2 februari. :)
 
Sötis innan vi gick! :) Mössa och byxor från Newbie, munktröja från H&M, strumpor från Åhléns och napphållaren är från en tjej på Instagram. :)

4 månader idag!

Inatt var det fyra månader sen jag låg där på förlossningen och skrek av smärta och bad narkosläkaren att döda mig istället för att ge mig den där ryggbedövningen. ;)
Men i efterhand har jag insett hur enkel förlossning jag ändå hade. Jag hade en sån enorm smärta (som alla som föder barn har), bara det att det gick från typ noll till att göra jätteont på jättekort tid eftersom jag fick värkstimulerande dropp för att starta allt ihop.
 
 Två bilder från igår, ena i sängen när han var superglad (det är alltid jätteroligt att ligga på magen!) och andra är när han testar sin matstol med kudden för första gången. :)
 

Idag fick herrn testa mat för första gången! Valde Sempers ekologiska puré med majs och sötpotatis.
Har som mål att laga mycket mat till honom själv senare men börjar enkelt med färdiga pureér och sen även gröt. :)
Till top