En sväng på stan

SHOPPING, Today / Permalink / 0
Idag kände jag att mini var frisk nog för en sväng på stan. En sväng med Martina och Jakob, det brukar resultera i mycket frisk luft och inte bara gå i butiker. :)
Först var vi inne på Esq för att kolla på deras ekollonvaser men det var inte alls som jag tänkt mig så vi hoppade det. Gick in på New Yorker som jag jämt glömmer bort och där hittade vi lite fint faktiskt!
Suckar ju ganska mycket över att kroppen inte ser ut som jag vill att den ska göra. Ska ta tag i det hela nu efter halloween. Behöver en bra sporre att komma igång och jag har nog klurat ut en bra plan.
Vi gick vidare ner till ån för att försöka få Jakob att somna och när han gjort det blev det en sväng in på PoP i jakt efter en pumpa de hade gömt någonstans. Fotade man den och la upp bilden på instagram så fick man 25% på valfri vara.
Jag köpte med ett par söta byxor, en krage som är bra att ha när det är kallt ute och plaggen mini har på sig inte är så höga i halsen och ett par strumpor.

Sen gick vi till Subway och åt lite innan vi gick en till sväng på stan där jag hittade en långärmad tröja till mini. :)
Efter en sväng på Espresso House för fika och för att ge barnen mat (det var halvt kaos eftersom halva student-Linköping också ville fika där idag). Sen gick vi åt hållet dit Martina bor för min buss går ändå längst med den vägen och precis när vi kommit till korsningen där hon bor så kom min buss. Perfekt! :D
 

Krasslig mini

Osorterat / Permalink / 1
Den här veckan blev inte alls som planerad.
Vi skulle ha fikat med Annie, Victoria och Elin med Maja och Elvira men mini har varit sjuk så allt fick ställas in. :(
 
 

Jönköping

Today / Permalink / 0
Mini håller på och får tänder just nu vilket resulterar i väldigt orolig sömn. Vid två vaknade han och gallskrek i gråt och lugnade ner sig efter en stund med flaska. Sen vid fyra var det samma visa igen men det gick inte att få honom sömnig igen och eftersom klockan "egentligen" var fem så gick vi upp.
Han är nio månader gammal idag (hej tiden vad du flög iväg!) och mellan 8-10 månader så är det mycket orolig sömn med mardrömmar och liknande hos de små så det spelar ju in lite också.
Vid sju väckte jag mannen (våra kroppar var ju vana vid att klockan var åtta så det kändes humant att väcka honom) och överlämnade barn för att själv få sova en stund eftersom vi skulle vara i Skänninge vid halv tio.
Vaknade tjugo över åtta och insåg att det blir nog lite tajt detta.
I med frukost i oss alla tre och in i bilen med alla saker och iväg till Skänninge där vi mötte upp underbara Rebecka och bytte bil (vår lilla som bilstolen är monterad i får bara in två vuxna nu för den främre stolen framför minis bilstol är så långt framskjuten att det inte går att sitta i den om man inte är riktigt liten och kort!

Vi styrde mot Jönköping och åkte först till Charlies Häst och hund där jag senast var för typ tre år sen. Kändes lite tomt och så mot sist jag var där när de precis öppnat butiken. Rebecca hittade ett par strumpor. :)
Vidare mot A6 och första anhalten blev lunch och mini körde hej baberiba och skrek och slängde sig runt i stolen. Hehehe. Ja. Man får försöka strunta i alla andra som är där. ^^
 
När alla ätit upp och jag sanerat halva restaurangen från barnmat så gick vi in på Haga Hem, sen en sväng på Lindex för att byta en mössa till mini till en body istället och blev det en sväng inne på Cervera och slutligen Iems.
Rebecka köpte flera jättefina saker och jag köpte ingenting för ovanlighetens skull!
Hittade en blomma jag letat efter ett tag i en blombutik men den var planterad i ett arrangemang så jag orkade inte fråga om jag fick köpa den. :p
 
På vägen hem stannade vi en snabbis i Gränna och köpte med lite polkagrisar hem. :)
 
Just ja, vår lille man har ju listat ut hur man kan ställa sig mot saker nu också. Typ tre sekunder efter jag tog bilden tappade han balansen lite, slår överläppen i kanten han håller i, släpper taget om kanten för att det gör ont på läppen och därmed ramlar bakåt eftersom han inte har nån balans. Det är nog dags att köpa en sån tyghjälm nu!
Till top