Babysång

Mamma till Mini, Today / Permalink / 0
Idag var jag, mini och tre andra mammor med barn från vår mammagrupp iväg till kyrkans babysång som ligger här i vår lilla by eller vad man ska kalla det. :D
Vi bor typ 7 km utanför Linköping city och har som en egen liten förort med eget apotek, ICA, vårdcentral, kyrka och liknande men det är inte så stort att det finns familjecentral eller liknande utan vi har vårt lilla BVC här och så anordnar kyrkan mycket aktiviteter för barnen utan att dra in kyrkans verksamhet i det hela.
Så idag var det första gången vi var där, på babysång för barn mellan 0-1 år.
 
Kändes jätteskumt till en början och jag själv kände bara igen två sånger av alla som sjöngs så det blir nog mycket roligare att gå dit när man är mer varm i kläderna när det gäller vad man vet att man ska sjunga. ;)
Skönt att man kände igen tre personer av de som var där i alla fall och jag tror nog vi fyra från vår mammagrupp tyckte alla likadant. :)

Efteråt fick man fika för 15 kr men jag gav bara mini lite fruktpuré innan vi grävde fram vagnen bland alla andras vagnar och gick hemåt.
 
På ett sätt ser jag redan fram mot nästa vecka! :D

Nu passar jag på att tvätta lite och vika ren tvätt medan herrn sover (slocknade nästan direkt när vi gick ut från kyrkans område) och sen blir det lunch och sen ska jag se om jag kan dra med mannen till Flygvapenmuseét som vi har gångavstånd till.
De senaste dagarna har verkligen varit vi-gör-ingenting-mer-än-att-hänga-i-soffan för mannen är lite krasslig men nu vill jag aktivera oss lite igen! :)
Till top