Första jordgubbarna

Osorterat / Permalink / 0
Idag var jag ledig efter en jobbhelg och det var välbehövligt. Helst hade jag ju gärna sovit längre än nollsexnollnoll men den lille bestämmer. Vaknade kvart i fem igår så är lagom mör.
Mannen sov hemma efter lite omständigheter så vi var lite tysta tills klockan var halv nio då vi väckte honom. :)
Han åkte iväg till jobbet och mini och jag gick iväg till posten och skickade lite pelargonsticklingar till nya hem och sen vidare till Flygvapenmuseét.
Väl där insåg jag att det var ju inte en vanlig tisdag då det är folktomt hela dagen utan det var mycket fritidsklasser på plats så det var knökfullt överallt.
Vi tog en sväng inne på nya utställningen "Djur och krig" och sen en sväng i stora hallen med alla plan innan vi gick hemåt igen.
Hemma hoppade vi in i bilen och körde de två kilometerna bort till jordgubbsplocket där vi plockade för första gången i år! :)
Vi gick längst ner på plocket och jag satt längst kanten och kunde plocka väldigt lätt. Gav mini några jordgubbar som han åt i lugn och ro och hojtade till när de var slut. Så det gick väldigt smidigt att plocka själv med barn med sig. ;)
 
 
Plockade nästan 1,5 kg för 62 kr och innan vi åkte hem tittade vi på flera plan som flög inför landning på Malmen precis över oss. Mini älskar flygplan, helikoptrar, bussar, bilar, lastbilar och traktorer. :D Så han var nöjd!

Mannen kom hem från jobbet och vi grillade lite gott.
Nu när mini somnat åt vi jordgubbar med glass, det vill säga mer jordgubbar än glass. ;)
Nu ska jag bara fixa klart allt på nätet och sen sova, jobbmorgon i morgon innan vi åker lite söderut på äventyr. :)
 

Perfekt i hallen

Inredning, Wishlist / Permalink / 0
Jag skulle vilja ha ett avlastningsbord i hallen där vi har barnvagnarna nu, sen när de inte längre står där. Det vill säga om två-tre år kanske? Jag vet inte, kanske bara ett halvår eller ett år också?
Perfekt att ha en riktigt fin bukett med snittblommor ståendes där och välkomna en hem. Det där stället man ställer ifrån sig väskan eller posten för att få en fri hand att ta av sig ytterkläderna och så vidare.
Detta från Mio är fint, bra pris också! :)

Jobbhelg

Osorterat / Permalink / 0
Första jobbhelgen sen december 2014. :p Korta pass så det är ju lugnt så men att gå upp 05:30 varje dag med en väckarklocka som ringer är något nytt... Att vakna tidigt av barn är något helt annat.
 
Lite saker som hände idag, sånt jag egentligen bara vill glömma för jag blev redigt förbannad på en säljare till operatören jag har till mobilen. Bytte mobil idag och fick väl inte riktigt som jag ville men blir det något fel så vet den bästa säljaren i butiken att jag blev missnöjd på hans kollega och jag kunde bara komma tillbaka om det var något mer. Morr!
Det fanns en anledning att jag inte ville att han skulle fixa mitt byte av mobil eftersom han är som han är. Dessutom erkände han idag (och asflabbade samtidigt) att han var så sjukt bakfull förra gången jag bytte telefon hos honom jo tjena - det var ju därför det gick åt helvete då med. -.-
 

Pionens dag idag, jag fotade grannens vackra 'Sarah Bernard' som jag själv har på vår baksida, med en endaste liten knopp i år... Funderar på att flytta på den för att se om något kanske händer till kommande år. 
 
Till top