En sväng på stan

SHOPPING, Today / Permalink / 0
Idag kände jag att mini var frisk nog för en sväng på stan. En sväng med Martina och Jakob, det brukar resultera i mycket frisk luft och inte bara gå i butiker. :)
Först var vi inne på Esq för att kolla på deras ekollonvaser men det var inte alls som jag tänkt mig så vi hoppade det. Gick in på New Yorker som jag jämt glömmer bort och där hittade vi lite fint faktiskt!
Suckar ju ganska mycket över att kroppen inte ser ut som jag vill att den ska göra. Ska ta tag i det hela nu efter halloween. Behöver en bra sporre att komma igång och jag har nog klurat ut en bra plan.
Vi gick vidare ner till ån för att försöka få Jakob att somna och när han gjort det blev det en sväng in på PoP i jakt efter en pumpa de hade gömt någonstans. Fotade man den och la upp bilden på instagram så fick man 25% på valfri vara.
Jag köpte med ett par söta byxor, en krage som är bra att ha när det är kallt ute och plaggen mini har på sig inte är så höga i halsen och ett par strumpor.

Sen gick vi till Subway och åt lite innan vi gick en till sväng på stan där jag hittade en långärmad tröja till mini. :)
Efter en sväng på Espresso House för fika och för att ge barnen mat (det var halvt kaos eftersom halva student-Linköping också ville fika där idag). Sen gick vi åt hållet dit Martina bor för min buss går ändå längst med den vägen och precis när vi kommit till korsningen där hon bor så kom min buss. Perfekt! :D
 
Till top