Livspusslet

Today / Permalink / 1
Nu är sonen inskolad på nya, ordinarie förskolan så från och med nästa vecka är han stationerad där eller vad man ska säga. ;)
Mannen jobbar sitt sista pass innan semestern just nu så mini kommer att vara hemma med mannen en hel del men lite på förskolan också för att inte tappa inskolningen. Jag själv kan tycka att han skulle behöva gå lite mer än de satt upp (2 x 2 timmar i veckan) för att han inte ska hamna lite utanför gruppen eller vad man ska säga. Det blir nästan som att man ska gå och hämta honom direkt när man lämnat honom.
 
 
 
Just nu har vi "Flygdagar" här där vi bor i Linköping så de har flygtränat som dårar senaste veckorna och nu precis har mini somnat före lunch och så har det varit lugnt hela morgonen fast att de började första dagen för två timmar sen så hör man nu att ett JAS Gripen är ute och visar upp sig. Det dånar så det skallrar i fönsterna. Suck.
 
Mycket har hänt sen sist men jag jobbar som vanligt nu igen och om en månad då när mannen börjar jobba igen också börjar livspusslet med att få ihop vardagen så bra som möjligt för hela familjen.
 
Här om dagen var vi hemma hos fina Mickaela i Motala och spanade in hennes fina trädgård. Hon har verkligen ett litet drömhus med stor fin trädgård med allt man kan tänka sig. :)
Björnbären blev en stor favvo hos mini som snabbt lärde sig att de svarta är riktigt goda. Hon har en stor fin hallonbuske vi ska försöka hitta en likadan av att plantera i vår trädgård och så ska vi få en svartvinbärsbuske av henne också. :)
 
 
Annars har vi varit ute på lite mindre utflykter då mannen och jag jobbar om varandra väldigt mycket. Vi jobbar varsin helg eftersom någon måste vara hemma och ta hand om mini eftersom dagis är stängt på helger såklart.
Vi var i Stockholm förra helgen (efter många om och men med punktering på E4:an i höjd med Södertälje och bärgade därifrån...) och var på lilla söta Astons dop (såklart missade vi hela gudstjänsten i kyrkan men hann till fikat),
Vi har varit hemma hos fina Rebecka i Skänninge också för lite mys och så passade vi på att besöka Hermelins i Skänninge där vi köpte några urfina grönsaker och så lite ägg från de frigående ekologiska hönsen i Gottlösa där jag bodde granne till dem tidigare.
 
 
Lite roligt är på gång! Bollnästripp, Londontripp och hemmafix. :)
Till top