BMW 520D touring

Bimmers, Mums, Today / Permalink / 3
Igår var vi tillbaka på Proauto och testkörde BMW 520. Först var tanken att hoppa det eftersom vi fastnat för X1:an men vilken tur att vi åkte! Som vi älskade bilen!
 
 
Allt var digitalt, tog typ fem minuter innan vi listade ut hur man flyttar fram förarstolen så mina korta ben skulle nå till pedalerna (det är två knappar på utsidan av stolen som man bara petar framåt så åker stolen automatiskt fram). Instrumentpanelen var digital, när bilen var avstängd var det helt svart, inte alls som på gamla (vanliga) bilar där man ser instrumenten hela tiden.
Vi körde upp till Berg och tillbaka. Idag gick det super att köra automat. Asskönt men man tappar ju lite det där att KÖRA bil.
Men skulle vi köpa denna skulle jag gärna ha automat, just för att det nu är mycket annat att tänka på i bilen, vår lille son till exempel.
Just det här exemplaret (extrautrustad och allt) går på 606.000 kr. Hehehehehehehehe...

I morgon har vi en till provkörning inbokad. Förmodligen den mest spännande av de vi kört nu. ;) Vi spontanbokade in den igår när vi såg den vara ute och rulla. Det blir bara för skojs skull, nog inget vi vill köpa.
 
Efteråt körde vi till ICA Maxis parkering och ställde bilen där och gick in på Donken och åt varsin lunch och mini fick sig en burk mat.
Sen in på Maxi för storhandling!
När jag handlar så vill jag gärna gå överallt och se det mesta (i alla fall vill jag gå igenom inredningssidan) men det vill inte mannen. Det brukar se ut lite såhär:
 
 
Vi kom ut efter ett tag i alla fall, med en påse Bubbies också!
Som jag velat testa! 18 kr/styck eller 3 för 45 kr.
Det är glass. Mannen sa glass med skinn på. Lite så, typ seg marsipan runt om. Väldigt speciellt!
 
 
I förmiddags var jag och mini hem till Sofia och Elvis och där var även Martina och Jakob. Vi tre som fick våra söner samma dag på samma förlossning och vi hittade varandra på instagram.
Så mysigt med fika och träffa varandra igen! Martina och Jakob träffade vi ju förra veckan och veckan innan det men man kan nog aldrig ses för ofta! ^^
 
Nyss var jag iväg och hälsade på Loo hos sin nya husse och han visade tydligt att han inte skulle med hem (han tror jämt att jag ska hämta honom) och sen var jag och handlade lite på Maxi igen för att se om de fått in knippe färsk lök men det verkar vara slut överallt, slut för säsongen? Vad har man i istället?
Till top