Året 2015

Osorterat / Permalink / 0
 

Januari. Månaden då vi spända väntade och väntade och väntade. Månaden då vi blev föräldrar. <3
 
 
Februari. Bebisbubbla deluxe. Vi blev inlagda på special-BB eftersom mini gått ner i vikt (min amning kom aldrig igång) och resten av månaden kantades av oro och förlossningsdepression. Försökte få till lite ljusglimtar här och var med shopping på egen hand, tulpaner i mängder och att piffa till hemma. Semlor intogs i mängder och bebismys var prio ett. :)
 
 
Mars. Vi höll oss mest hemma (asrädda för RS-viruset) men nu började fikagästerna droppa in. Våren började komma och självplocket av tulpaner nere på stan fick sig många besök.
 
 
April. Barnvagnspromenader, vår och mys, Mini blev allt mer medveten om omvärden och jag bakade mängder eftersom vi hade mycket folk över på fika. :)
 
 
Maj. Första resan med mini blev en biltur upp till Stockholm. Shopping på Newbie Store. Våren var äntligen här, Bosses hade öppnat, blommorna stod i full blom och jag fyllde 27 år och vår lille prins fyra månader.
 
 

Juni. Fika i oändlighet, pelargoner i miljoner och busunge! Här väcktes mitt pelargonintresse rejält. Från att enbart haft Mårbacka senaste åren upptäckte jag nu resten av världen med pelargoner.
 
 
Juli. Självplock av bär, både jordgubbar runt knuten och hallon i Ödeshög. Lillen lyckades vända på sig för första gången och roade oss på alla möjliga sätt. <3
 
 
Augusti. Mannens semester började. Vi besökte Stockholm och Ullared. Glodde på BMW i all oändlighet och myste med minibus. <3
 
 

September. Mer semster. Spenderades mycket i bil. Hantverkarna började med uterummet. Vi testkörde flera BMW. Mannen fyllde år. Hösten på gång.
 
 

Oktober. Hösten är här! Vackra promenader, lekdejter och besök hos gårdsbutiker.
 
 

November. Första snön. Vi besökte Växjö och Stockholm. Bakning, matlagning och massa fika.
 
December. Äntligen hade vi minis namnkalas som vi länge tänkt att ha. Många släktingar har vi myst med den här månaden. Jag har hunnit baka lite med det gula guldet. Musikhjälpen var på plats i stan. Stare fick astma och mini som varit dålig nu på slutet. Vi tillbringade julaftonen uppe i Stockholm hos en av mina kusiner och hann även ett snabbt besök inne på ett folktomt Mall of Scandinavia.
 
2016, du har en hel del att slå om du ska bli bättre än 2015! ;) Vi är redo! :D
Till top