Fem nya!

SHOPPING / Permalink / 0
Men vad händer? Jag som inte läst en bok på flera år... Elva böcker på tre dagar!
Elsas mode är första boken som Sofi Fahrman skrivit, jag har tvåan och trean så det var likabra att skaffa första så man kan läsa alla.
Fortsättningen på Blondinbellas bok slank med också.
Och så den hypade serien som jag tänkt köpa ett tag och nu hittade jag dem för 139 kr/st så jag slog till! :)
 

Bokrea

SHOPPING, Today / Permalink / 2
Igår vaknade jag konstigt tidigt och hann till bokrean innan jobbet. :)
Däremot hade jag varit på ICA Maxi dagen innan det började och man fick gå in i deras bokrea och tjuvtitta på vad det var för böcker med på rean så jag hade lite koll på vad jag ville ha samt kolla priserna.
Innan jobbet var jag på Bokia och Akademibokhandeln och kollade och självklart var de mycket dyrare i reapriserna än Maxi så det var där shoppingen blev av!

Köpte sex böcker, tre om mat - Kärleksmums som jag tänkt köpa ett tag då ena författaren är en av mina tidigare gymnasielärare och de andra två fastnade jag för pga det grafiska innehållet. Förhoppningsvis har de något bra recpet också. ;)
Kattböckerna är bland annat en bok som är som en atlas över alla kattraser och annat bra. Vi har en hemma, men denna är en nyare upplaga (som inte är gjord på 80-talet ;) ) så det var ett måste.
Kattens hemliga liv och Lär känna din katt ska bli intressant att läsa för att få lite mer insyn i hur katter fungerar.
 
 
 
 
Idag när jag kom hem från jobbet tog jag katterna och gick ut på baksidan och de fick springa av sig lite. :) Båda går lösa, utan sele! Det ni! ;) 
Tredje bilden är fotad ikväll på den fina rosa himlen i solnedgången.
 

My new addiciton - LUSH

/ Permalink / 3
Jag har aldrig handlat på LUSH tidigare. Butiken på Stockholm Central har man passerat många gånger och någon gång klivit in i men snabbt vänt och gått ut genom dörrarna på grund av den starka doften...
Men nu har intresset väckts och hela tre gånger på två veckor har jag stått i butiken inne i galleria Gränden.
 
Idag var jag där med min vän Ebba och vi stod där i säkert en timme och bara testade och luktade på massa produkter.
Vi båda jobbar på samma jobb och är två torrisar om händerna efter alla handtvättningar varje jobbpass. Vi måste tvätta händerna minst en gång i timmen, i minst tjugo sekunder, upp till armbågarna med bakteriedödande tvål. Det ger rejält torra händer så jag fokuserade på att hitta en handkräm att testa och testade ALLA! Hahaha! Kommer nog inte behöva smörja in mig på någon dag nu! ^^
Fick även testa tvålen "Putty for your hands" som tåls att tänka på!
Handy Gurugu blir det nog ett köp av samt Lemony Flutter.

Sen tog fick jag även en test på "RnB" som man smörjer in i hårtopparna efter tvätt så det ska bli intressant att testa, istället för hårolja som innehåller massa skumt.

Dream Cream försöker de verkligen sälja så den fick jag några prover av! ^^ Däremot är jag så fast i The Body Shops Body Butter så det blir nog svårt att byta.
Eau Roma Water och Celestial fick jag också tester på och det blir nog köp av dem som jag använder efter "Angels on bare skin" som är en ansiktsrengöring med lite scrub i som jag köpt i stort format.
 
 
Vill dit igen och shoppa allt! ^^
Till top