BVC igen

Today / Permalink / 0
Förra veckan var vi på BVC för att kolla i minis mun som vi knappt får inspektera. Men han har lite problem nu när han har tre tänder som kommit upp samtidigt och så fick han något som kallas för "torsk" i samband med sin förkylning förra veckan så det behandlar vi just nu.
Det är en jättevanlig svampinfektion som många yngre barn får men eftersom mini är lite äldre så behandlar vi det. Annars försvinner det egentligen av sig självt men han hade ganska ont av det så det är bra att behandla då.
 
Igår gjorde vi inget speciellt. Var ute på en promenad förbi apoteket för att köpa nässpray till mini då han vaknade 03:10(!!!) och tyckte det var morgon och kunde inte alls andas genom näsan.
Tanten på apoteket tyckte minsann att jag skulle använda koksaltlösning men det hjälper ju inte! Jag kan ju inte sitta med nässugen och suga så hårt att hjärnan på barnet åker ut!
Otrivin har en spray för barn från ett år så den får vi köra på, i absoluta nödfall. Han är ju trots allt inte så långt ifrån ett år (eeeh, vart har den tiden sprungit iväg?!).
 
Idag har jag hunnit massor känns det som. En promenad till BVC igen för att kika in munnen på mini och få mer medicin (det är nån gult slemliknande medel som penslas i munnen) och sen hem igen.
Fixat en hel del här hemma. Har ett experiment i hon i tvättstugan med det värsta man kan tänka sig i fläckborttagningsmedel (påminn mig om att aldrig mer köpa ljusa barnkläder!!!), har sköljt av massa blommor som ville få sina blad lite fräscha igen och allmänt lite piff här hemma. :)
Var iväg till stan vid femtiden (höhöhö, två av de största genomfartslederna inne i centrala stan var avstängda, tänk er kaoset!) för att möta upp fina Rebecca med fästman och de köpte vårt babyskydd som vi inte längre behöver eftersom vi har stol nummer två nu.
Konstig känsla att skiljas från den! Men jättekul att en vän tar över den till sin lill* som är beräknad till i vår. <3
 
Tre små tänder! :D
Till top