Vad gjorde jag igår?

Today / Permalink / 0
Helt seriöst så blir jag koko av den här sömnbristen som råder sen åtta månader tillbaka. Minns ju knappt nått av vad jag gjorde igår.
 
Hantverkarna kom med lite plintar och brädor som ska användas i grundarbetet till altanen. På måndag kommer de och sätter igång på riktigt.
Mannen har varit superduktig och grävt bort massa jord som han slängt ut på gräsmattan i hopp om att få det mer jämnt och sen har han grävt sex stycken djupa hål för plintarna.
 
 
Jag var och storhandlade igår morse. Var hemma på 70 minuter! Är snabb och effektiv när det behövs. :)

Jag skulle ha åkt och mött upp en kvinna och köpt två gardiner men hon verkar virrigare än virrigast och glömde dem i bilen som hennes man var på väg till Kisa i så jag hoppas att det löser sig så vi kan mötas upp i morgon.
Ofta tycker jag att det blir långa livshistorier av allt när man ska möta någon för att köpa eller sälja något. Jag är inte intresserad! Jag har framförallt inte tid att lägga energi på andras små i-landsproblem när jag hellre lägger tiden på annat.
 
Mini och jag tog bussen hem till Martina och Jakob och var där i tre timmar och fikade. Tiden går så fort när man har roligt! <3
Min lille är ganska högljudd just nu och Jakob är ganska känslig för det så varje gång mini lät lite högre så började Jakob gråta, stackarn! :)

Vi tog bussen hem igen och efter ett onödigt bråk mellan en tant och busschaffören (där busschaffören hade helt rätt i det hela) så kom vi hem och pyttipanna med ägg och rödbetor stod redo på bordet. :)
 
Senare på kvällen så blev det faktiskt ett bad för oss, äntligen! Det händer inte så ofta nu för tiden. Men åh vad jag njuter varje gång.
 
I morse var vi iväg till en loppis de annonserat massor om här senaste veckan och vad besvikna vi blev!
Jag hade hoppats på en riktig loppis med många som hade bord och liknande, ni vet riktigt sådär så man skulle kunna välja och vraka bland diverse leksaker men det var kyrkan själv som sålde lite saker de fått skänkta till sig.
Vi var där i fem minuter innan vi gick hemåt igen. Så besviken!
 
Jag har varit iväg och tvättat bilen och försökt dammsuga den (åk inte till Statoil i Ryd om ni ska dammsuga, visst - den är gratis men det är ju för att den knappt funkar!) och slängt massa skräp på återvinningen (i omvänd ordning såklart).
Nu var tanken att åka till Tornby och kolla på en ny vattenkokare då vår beter sig väldigt skumt (stänger inte av sig automatiskt längre) och köpa några pyjamasar till mini. Men mina pojkar sover tillsammans i soffan så vi får se när de vaknar.
 
Till top