Hektisk vecka!

Mamma till Mini, Today / Permalink / 0
Som det varit fullt upp senaste veckan! Nu sover herrn förmiddagsvilan och jag hinner äntligen sitta och gå igenom alla bloggar och sånt här på datorn. :)
 
I söndags var vi hem till Martina och Jakob för att fira att Jakob fyllt ett år! :)
Vi var där vid två och åkte hem runt 17 med ett gäng heliumballonger till minis stora glädje. :D
Jakob fick en ljusblå Legoförvaring av oss i form av en legobit. :)
 
 
I måndags minns jag knappt vad vi gjorde som vanligt. Mannen var nog ledig eller började senare på dagen och eftersom det var köttfri måndag så körde vi på "Vegetarisk pastasås" Jennys matblogg. Riktigt gott! :)
Det var ju även vegetariska dagen i måndags och jag skrev ut det bara att det var den dagen då på instagram men betonade att vi körde köttfri måndag men då fick jag en jäkla massa munhugg att rätten minsann inte var vegetarisk eftersom den innehåller både grädde och mjölk. Snark!
 
 
I tisdags tror jag det var mötte vi upp Elin och Maja och åkte ut mot Sjöviks Blommor som ligger nästan uppe i Berg. Många gånger har man passerat där men aldrig stannat.
De hade lite tulpaner till försäljning från Wreta Handelsträdgård i Skänninge och så gick vi runt och spanade lite bland alla penseer som var på gång att börja blomma och alla pelargoner som jag tror hon kommer ta sticklingar på snart.
Det blir nog många besök där i vår! :)
 
 
Efter besöket där åkte vi till IKANO och fikade på Espresso House som öppnade där för inte så längesen. Vi testade deras frukost med scones. Så gott!
 
I onsdags eller om det var i torsdags(?) var mannen ledig och vi åkte till Skänninge för att hälsa på hos Rebecka som flyttat från hus till lägenhet nu. Först svängde vi förbi Wreta Handelsträdgård och köpte med oss lite tulpaner. Flash Point till Rebecka, typ rosavita tulpaner med många bland, och Ninja i underbart orange till oss. Så fina!
 
 
I fredags kom min mamma hit från Stockholm. Hämtade henne vid tåget och vi åkte och handlade lite inför kalaset i helgen.
Sen umgicks vi och fixade lite här hemma hos oss.
 
I lördags åkte vi in till stan och gick runt lite i butikerna. Köpte med oss wrapsemlor från Café Gyllen som var heeelt fantastiska!
Vi handlade inte så mycket på stan, det blev en ram jag hade beställt och väntat på i någon månad. Lite kalasprylar på Lagerhaus (även världens bästa städspray som luktar fantastiskt!).
Var inne på Linköpings handelsträdgård och kollade självplocket men det fanns bara pastellila, rosa, vita och röda blommor och jag kände väldigt mycket för orangea som jag såg att de hade förra året så det blev inget där.
Gick förbi blomsterförsäljaren på Stora torget som säljer 3 stora tulpanbuketter för 100 kr men där blev det inget heller.
Vi åkte hemåt igen och bakade lite till kalaset. :)
 
Så var det söndag och dags för minis ettårskalas.
Flera hörde av sig i sista sekunden och sa att de inte skulle komma. Riktigt tråkigt!
Men vi blev lagom många, så vi nästan rymdes runt vårt matbord.

Fixade det sista med allt fika. Hade gjort cakepops som inte riktigt blev som jag tänkte mig men de verkade gå hem ändå. Semlor med vaniljfyllning och turkosfärgad grädde, chokladbollar, hallongrottor och så hann jag inte med mina mini cupcakes jag skulle göra för smöret tog slut vid 20 på kvällen dagen innan och jag var inte sååå sugen på att gå upp till affären men det räckte som det var. Hade lite Ballerinakakor också. :)

Hann fota en bild innan jag fått fram allt och pyntat men lite såhär såg det ut som jag bjöd på.
 
 
 
Mini fick massa fina presenter och det var så kul att alla som var här kom! <3
De sista gick vid 18-tiden. :)
 
Jag ska försöka fota alla presenter idag, det är så kul att ha sparat så man kan titta tillbaka om några år. :)
Till top