Hoppsan...

Today / Permalink / 0
... Här har jag visst inte skrivit på ett bra tag, haha! Livet rullar på i full rulle, sällan jag sitter vid datorn.
 
Vad har hänt sen sist?
Ny månad som började med ett besök på Pinchos med hela vår underbara mammagrupp. Så trevligt att komma iväg från män och barn för några timmar en kväll. ;)
Dagen efter var jag hos ett träningscenter här i stan och fick en bra start och pepp för att ta tag i vikten. En hel del ska ner och jag har faktiskt inte ätit socker på flera veckor förutom lite nu runt påsk då jag unnat mig lite ibland. ;)
Går en hel del promenader. Varit lite dålig med det senaste veckan men det är på grund av vissa omständigheter.

Mini och jag gick Barnvagnsmarschen och fick ett fint rött regnskydd till vagnen som Lovisa Burfitt designat.

Jag har upptäckt quinoa. Så sjukt gott, så bra och sånt bra alternativ till kolhydrater vid måltid.
 
Vi har varit på Busfabriken med Elin och Maja och på Leos Lekland med Matildha och Klara. :)

Mini går och går hela tiden. Så fort det gått! Jag hade trott att det skulle vara en typ inlärningsperiod men icke. Han gick en morgon och sen dess går han bara, kryper något varje dag om han ska till en leksak i närheten och det känns onödigt att ställa sig upp typ. ;)
 
Fyndat Hunterstövlar till mini på Netto av alla ställen!
 
Vi har åkt runt lite och varit och hälsat på djur på Vallastallet, kollat in pelargoner hos Viby och Sjövik, hälsat på fina Ebba på jobbet, reashoppat Newbie, hängt på invigningen av nya EM möbler i Torby (fyndade en marmorbricka för en knappa hundring!), besökt Ledbergs krukmarkeri och Hantverksgården i Ledberg.
Vi har även varit på Billa gård i Gammalkil på deras påskmarknad.
Börjat vårstädningen av trädgården. Kikat på årets första F1 från Melbourne, nästa år har vi som mål att vara på plats!
 
Mini och jag har hittat årets första tussilago och blåsippor.
Vi har fixat små söta kaninpåsar med godis till påskkärringarna som aldrig kom på skärtorsdagen...
Busat i lekparken, planterat penseér, varit på hästtävling på gården där jag bodde för fem år sen och så igår var vi på Elmia för första gången!
Fullt ös!
 
Just ja, mini har fått förskoleplats på vårt förstahandsval. Så skönt och så fantastiskt! Bästa förskolan har vi hört att det är! :D
Vi har en plats från och med augusti så jag ska ringa till kommunen i veckan och höra vad de har för alternativ lösning för oss mellan maj och augusti, annars får väl mannen ta ut pappaledighet.
 
Vill ni se bilder så finns de på min instagram, Citronsorbe. Jag har privat konto men accepterar alla (jag vill kunna se era konton så har ni privat kommer jag vilja följa er innan jag godkänner er :) ).
 
På väg till Elmia igår... Såhär knökfullt var det från Mjölby och söderut. Det gick i typ 140 km/h hela vägen. Volvoraggare som stannat helt random i väggrenen för att stå och vinka och dricka öl var inte direkt ovanligt... Några krockar passerade vi också men det var ju inte oväntat.
Långt innan Huskvarna var det kö i höger körfält på E4:an, vi körde förbi alla och smet in i kön precis lagom till avfarten vid Elmia. Mohaha! :D
Till top